top of page
Home: Recensie
HAAS BREEDIJK5.jpg

Comedy op Maat

Een muzikale wrap-up,

op jouw congres

of ander event! 

 

 

 

 

 

“Barbara Breedijk staat garant voor een dynamisch slot. In no-time weet ze de inhoud te vangen, de scherpe randjes te vertalen in positieve reminders, mensen mee te krijgen en je met de melodie in je hoofd naar huis te laten keren!

Creative Consultancy Cornelis Serveert

 (fotografie met rood broekpak: Jacqueline de Haas - fotografie met groende achtergrond: Studio Letterie) 

Barbara Breedijk
Video afspelen
Home: Video Player
Home: Welkom
2018_06_25_BoontjeAdvocatenCornelisServeert-85-1.jpg

Muzikale Wrap-up!

Zoek je een geslaagde afsluiter voor jouw congres, symposium of ander evenement? Met comedy op maat, een muzikale wrap-up, zorg ik dat je bezoekers vol energie en met een glimlach jouw bijeenkomst verlaten. Een ideaal middel om het informatieve karakter van je programma te waarborgen en de boodschap te versterken.

 

Vooraf verdiep ik me in het thema van de bijeenkomst. Dit mag en kan van alles zijn; van bouwkunde tot thuisbeademing, van arbeidsrecht tot hospicezorg en van veenbodemdaling tot onderwijs. Tijdens de bijeenkomst maak ik aantekeningen en een tekst.

 

Aan het eind van de dag slinger ik de gloednieuwe tekst op muzikale wijze de zaal in en vat ik het congres, symposium of ander evenement op een komische, scherpe en relativerende manier samen, om zo naadloos aan te sluiten bij de thema’s en sfeer van die dag. Een zowel inhoudelijke als luchtige afsluiter, waarbij jouw bezoekers neuriënd en bevlogen de zaal verlaten voor de lunch of voor de borrel!

Lied op maat voor en over het MT

van de HEMA 2021

 

'Verrassend raak, warm, creatief en vrolijk optreden. Barbara Breedijk maakte van ons samenzijn een onvergetelijke ervaring!'

 

- CEO van de HEMA Saskia Egas Reparaz -

'Passport for work conferentie' in High tech science center in Eindhoven 2022

 

'Bedankt voor jouw fantastische muzikale samenvatting, met een vette knipoog👏👏     Jouw naam zal voor altijd verbonden zijn aan Passport for Work 😀

- Astrid Kokmeijer, marketingcommunicatie Gemeente Eindhoven -

 

'Mammografie laboranten symposium in de Polarzaal van de Jaarbeurs' 2022

'Het was helemaal super en een groot succes! Barbara deed het fantastisch en kreeg de hele zaal mee! 

 

  

- LRCB -

HAAS BREEDIJK6B.jpg
Home: Recensie
Home: Over mij